Therese Järnström

2015

Publicerad 2015-01-28 12:42:53 i Allmänt,

Gott nytt år på er! Aningen försenat på grund av min dåliga (eller urusla ska man väl säga) uppdatering, men bättre sent än aldrig. Inga officiella nyårslöften blev gjorda men jag har nog en liten lista i mitt huvud med saker jag vill göra/uppnå/uppleva/ändra på detta år och att dokumentera mitt liv och mina tankar är en av dom så jag borde ju börja blogga mera. Är så avundsjuk på alla som finner det så enkelt och naturligt att blogga för det känns som att jag aldrig har tid, ork eller lust fast jag nog gärna skulle vilja skriva om allt vad som händer. Nåja, jag får väl skriva desto mer dom gånger jag faktiskt har tid och ork.
Anyway, so far detta år har det väl inte hänt så mycket häftigt. Vi firade nyår i England och kom hem nästan en vecka senare. Vi gick tillbaka till våra rutiner, Lewis började jobba och jag fortsätter njuta av att vara mammaledig.
Förra veckan var jag och drog ut en visdomstand och nu fastnar det mat i hålet varje gång jag äter och det tar väldigt ont också så jag konsumerar ganska mycket burana för tillfället.
Jag håller på och söker nytt boende åt oss, vi ska flytta nästa månad eftersom kontraktet går ut. Jag får alltid sån separationsångest när någonting sånt här händer så nu på dagarna går jag mest bara och snyftar för mig själv och varje gång jag t.ex. duschar eller någonting tänker jag "åh nej, tänk, jag kommer bara duscha kanske 15 gånger här ännu sen kommer jag aldrig mer få stå i just den här duschen!" Nåja, så farligt är det nu inte och det går alltid om redan första dan efter att vi har flyttat ut men...
Ännu vet jag inte var vi kommer bosätta oss, få se om vi alls hinner hitta någonting som vi tycker om!
Jaja, jag tänkte nu bara meddela att vi lever och mår, ska försöka uppdatera oftare från och med nu (som att jag aldrig har sagt det förr, hehe..).
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela