Therese Järnström

Utmaning

Publicerad 2014-03-06 18:38:13 i Allmänt,

Eftersom ni verkar tro att jag har blivit en aktiv bloggare och kikar in här varje dag fast det aldrig händer något så ska jag inte göra er besvikna, tyvärr har jag inget speciellt häftigt att komma med för tillfället, livet bara rullar och dagarna går ganska fort nu när jag arbetar och när jag kommer hem är jag så trött att jag bara sitter och sover ungefär. Lägenheten i Vasa ska börja inredas nu av solimar art och sen får jag börja göra klart där, spännande!
Men istället för tråkiga saker om min vardag ska jag bara svara på några frågor som Sassa gav mig. 
 
1. Om du vaknade upp naken bredvid Robert Gustavsson, vad är det första du skulle göra? 
 
Jaa ni, ta en bild såklart och dela den på facebook! Nejmen jag skulle nog bara skratta och tänka att det måste ha varit en väldigt rolig kväll/natt, man vet ju aldrig vart man hamnar när man har druckit lite för mycket ;)
 
2. Berätta om en annorlunda vana/ovana du har?
 
Ehm.. Jag vet inte faktiskt, har många men kanske inte någon annorlunda vad jag vet.
Jag är ju trots allt ganska normal!
 
3. Om du fick bo i ett år med en kändis, vem skulle du vilja bo med? 
 
Ooh awesome! Det skulle nog bli Eva Longoria då, min favorit housewife. She's got it all! Tänk att få vandra runt i ett hus som är så stort att man går vilse hela tiden, that's the dream.
 
4. 3 smeknamn du någon gång haft och hur de kom till?

Det första och typ enda smeknamnet jag har är Tees, kanske lite ovanligt men jag har blivit van, minns inte hur det kom till men så länge jag kan minnas har i alla fall min familj kallat mig det och några av mina vänner som känner till det smeknamet. Annars om någon vill kalla mig något blir det typ Tesse eller Tessi, min pojkvän kallar mig Tess, mest för att han tror att han inte säger mitt namn "korrekt", hehe gulligt!
 
5. Var vill du vara om 10 år? Hur ser ditt liv ut då?
 
Den var svår, jag vet inte vad jag vill och jag vill inte veta heller och kan nog knappast ens tänka mig hur jag vill att mitt liv ska se ut. Men om jag nu ska fantisera lite så är mitt liv pretty fucking amazing om 10 år, jag bor med min pojkvän (eller man vid det laget kanske) och vårt barn och eventuellt en till liten och vår hund i ett stort, nytt och modernt hus någonstans i världen. Såklart har vi båda jobb som vi älskar och pengarna rullar in så vi kan göra allt det som vi vill och även kanske ha ett hus i England så vi kan åka dit och hälsa på och jaa, varför inte ha ett hus någon annanstans i världen också så vi kan få lite omväxling om vi känner för det. Det viktigaste är ju nog ändå att vi är lyckliga och trivs med våra liv!
 
Jag nominerar ingen för jag orkar inte, den som nu vill kan ju svara på dom samma frågorna, tack och hejdå!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela